2010. március 29., hétfő

Előzmények





ELŐZMÉNYEK


2006. április 13. (Telihold) – Nő és férfi szövetségkötése

Tudatosan megkötöttük a férfi és nő szövetségét egy szeren belül, ahol megerősítettük a szálat, amely összeköt minket. S itt vállalást tettünk annyi gyermeket fogadunk, amennyit Jóistenünk nékünk szán. A közös együtt éneklés itt is alap volt. Továbbá elindítottunk egy folyamatot szeretetben, aminek következményeit csak sejtettük. A kép, amit tisztán láttunk az az volt, hogy lépésről lépésre közelítünk a kisebb szövetségtől az egyre nagyobbig, az emberiség egészének szövetségéig, ami a kozmikus szövetségig terjed minden létezővel.


2006. június 4. (Pünkösd) - Magyarok köre

Itt összeültek a gyógyítók, látók, tanítók, buddhista tanító , magyar pálos testvérünk , a helyi plébános , regölős, Reiki mester, énekesek, dobosok, gyermekeink, és kedves asszonyaink. Itt előmozdítottuk a hunok-magyarok szövetségkötését is.


2006. augusztus 20. – Női és férfi körök szövetségkötése, Szentélyavató

Időközben felépült szentélyünk, ami a Boldogasszony templom nevet kapta, hogy megidézze a jövendőt.


2006. december 8. (A 6-os bolygó együttállás ideje a Nyilasban) – Hunok és Magyarok szövetségkötése

A hunok és magyarok szövetsége megkötetett, ahol számos férfi és számos asszony, és számtalan gyermek volt jelen. Az ősi szövetség zászlaja, mely a pirossal és fehérrel sávozott zászlónk, s a szent háromság zászlaja alatt, mely a piros, fehér, zöld. Itt kimondatott, hogy e két ágnak mostantól egy irányba kell menni. Jöttek Kárpát haza minden irányából a harcos hunok s a gyógyító, tanító magyarok. napkeleti harcosok, vitézek fehérben, barantások vörösben, akik akkor és ott kiléptek látszólag eme szövetség köréből. Ám így e lépés időbeni következménye, melyet akkor még mi sem láttunk (s ez így volt jó) megteremtette az ő segedelmükkel is a Magyarok Szövetségét, ahol már eme két ág hunok (harcosok) és magyarok (gyógyítók, látók, tanítók) egy irányba indultak el 2009-ben.


2007.06.14.

Rend alapkő letétele


2007. szeptember 8.

Hét ember elindult látomást keresni az Epöli sziklákhoz, hogy a jövendőről képet kérjünk, virrasztással egybekötve. Napfelkeltekor kettő szivárvány jelent meg, és egy csapat holló repült el mellettünk. Számunkra ez kedves jel volt.



Jövendölés a nyirkai rókadombon

2007. tele


1947 nyarán hét táltos találkozott a nyirkai Hany-ban, a Rókadombon. Nagy híváshoz mentek, ősök szellemét idézni a nemzetre zúdult bajok halmaza miatt. Tudni akarták, meddig tart a nyomorúság, meg miképpen alakul a jövő. Szert tartottak: áldozó tüzet raktak, segítették a Lélek útján járót, ki szóval szólta az égiek üzenetét.

A nyirkai jóslat bizonyossággá vált. Szavait igazolta az idő a 2oo7. esztendő végeztéig. Ám ekkor újból nagy hívás érkezett a nyirkai hany-ba.

A nemzet szellemi örökségének tanítói, kép-viselői gyűltek Egy-be a Rókadombon, s Szert tartottak. Áldozó tüzet raktak, segítették a Lélek útján járót, ki szóval szólta a Lélek üzenetét.

Új irányba fordult a folyamat árja: az emberi cselekedetek fényében az égi szándék átírta a régi jóslat végét. Új lehetőséget kapott az Ember s a nemzet, hiszen visszatért Istenhez, s kezébe vette jövendőjét.

Így hangzott a teremtő-szó 2007 telén a nyirkai hany-ban, a Rókadombon:


Már csak a tetteinken múlik.

A Duna két partján megszületik a Szeretet áldott, fehér köre.

A nemzet felemelkedik, és magával emel minden más nemzetet a Kárpát Hazában.

Becsületes alkuval vissza kerül, ami visszajár.

Új kor veszi kezdetét az Ős Ten: a mi bennünk Élő Isten nevében.

Isten gyermekei: Teremtő nemzette Magyar nép Igazságra juttatja a Szeretet tanítását.


A jelenlevők Egy akarattal mondották: Így van ez – Így legyen.

Megköszönték a jövendölést, ideig őrizték még az áldozó tüzet, áldást mondtak.

Ezek után ki-ki elindult, és tette a maga dolgát



2007. december

Jelen voltunk Miskolcon, azon a szertartáson, aminek célja az volt a magyar lelkek visszahívása, egységesítése Kárpátok gyűrűjében, kik egykoron valamely okból sérültek, és nem tudtak tovább lépni „bezártságukból”, kik földhöz ragadtak. Egy amerikai asszony indián szertartást tartott, ki közben magyarrá lett. A visszahívás megtörtént egy szebb jelen, egy szebb jövőkép megteremtéséért.


2009. augusztus 9. vasárnap az Oroszlánban

Megkötetett családias körben az Új szövetség Ember és Ember között gyermekeink jelenében az 5 elem képe körül Máriahalmon. Ez egy következő lépés volt az úton, ami nékünk nemzetTünk Új szövetségéhez vezet. S majd innen kiárasztva eme szövetség körbe ér szép világunkba, hogy innen tovább szállhasson. Itt megszületett az alap-kép s az alap-hang, mely nékünk a szeretet volt, s mindez lámpásként világit az úton tovább, hogy láthassuk egy-mást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése