2010. május 26., szerda

Rendház és Élet Iskola építése




Családi napközinket önerőből , leginkább Emberi jelenléttel megteremtettük,hogy gyermekeink más-képpen nevelődjenek .A sok nehézség és a belső átalakulásunk arra sarkalt minket hogy tovább lépjünk.
Gyermekeinknek -kik már iskola érettek- magunk kívánjuk tovább képezni őket,abban a szeretet térben amit mi megteremtünk nékik.
Mert úgy látjuk s tapasztaljuk, hogy az állam még nem képes a nagy családosokat s magát az Embert sem szellemi, sem lelki képzésben támogatni.
Az ezzel járó nehézségeket felvállalva néki indultunk egy köz-ős kép megteremtésének, amelyben kiteljesíthetjük magunkat Szer elemben.
Röviden a képünk a következő,melyet megfestünk, úgy hogy az élet is hozzáteszi a maga színeit is.
-Rendházunk és az Élet Iskolája építése a szeretet-terében közösségi erőből.
Rendszeresen foglalkozunk gyermekeinkkel, olykor táborokban, a mely foglalkozások kézművességből, közös éneklésből, zenélésből, játékból, rajzolásból, képírásból, vitézségből, táncból, a maga idejében kert művelésből is állanak. Szeretnénk, ha több embernek és gyermeknek adhatnánk át tudásunkat, boldog élet képeinket, melyek segítik boldogulásukat a mindennapi életben.
Ez az "iskola" teret kíván adni a gyermekekben élő szabadságnak, szabad döntéseiknek ,melyekkel a jelen létet meg élve maguk teremtik meg jövendőjüket . A tiszta világról bennük élő képet kívánjuk a felszínre hozni Út mutatásainkkal. Mindezt már a mindennapok szintjén is el kezdtük megvalósítani, hagyományunk alapján.
A falubéli emberek már segítik munkánkat, mely hosszú távon is cél. Szeretnénk boldog embereket letelepíteni, hogy segítsük egymást a közös együtt élésben, munkában.
Rendházunk helyet adna rövidebb – hosszabb időre út keresőknek, úton járóknak is, hogy bekapcsolódhassanak mindennapi életünkbe, s a képzésekbe is , mely a föld-nek művelését is magába foglalja.
Rendházunk és "Iskolánk" testet öltéséhez belső és egyben önerönket használjuk,teremtö képességeink legjavát beleadva.


Sok szeretettel és szolgálattal,
Kelt Magyarország, Úny, 2010 Január
az Atya-fiak
és Tihanyi Andrea Réka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése