2010. március 29., hétfő

Szándékunk



Szándékunk


vállalásunk szerint, hogy tiszta és teljes képet adjunk a világnak önmagáról, minden szinten.

Eljött az ideje annak, hogy mindezt a képet a hivatalos világunk felé is meg kell, hogy mutassuk. Ez mérföldkő nékünk is, mint közösségnek, kik az Emberek Családjához tartozunk, s mint Embernek is.

A cél, a vállalás, a tiszta szándék, az ember rendeltetésének tudatosítása lehetőséget termet arra, hogy tiszta képet nyerhessünk élet- és létfeladatunkról, mely így nagymértékben segíti az együtt-teremtésünket.

Tisztán látva a hivatali világunk fénytelen útvesztőit, mi segítséget kívánunk adni, abban hogy az Ember-telen törvények, melyek csak a kisebbség érdekeit szolgálják, fényesedjenek. Elvisszük a való világ képeit, igazságait, tisztaságát, jóságát, jelen valóságát, Ember központúságát, szeretettel a fénytelen útvesztőkbe, hivatali világunkba.

Mindazon jószívű Emberek, közösségek¸ kik egy tisztább, igazabb, lelkesebb világba kívánnak élni minden szinten, egészként, egészségesként, tudatosan, azoknak az Embereknek, közösségeknek csak a tudatos szeretetben való összefogás lehet kiút, melyet egy képpen -képpel – lehet megtenni: példa kép adással.

Hivatali világunk, mindezt a természetes szükségletet nem óhajtja észrevenni,

Régi törvényeink, a régi kép melyet éltetnek, nem segítik, avagy éppen így segítik a tudatos összefogásunk folyamatait.


A közös feladatban az úton kedves társakra vagyon szükség.

Kívánjuk, hogy a tiszta értékek is megjelenjenek az Emberrel együtt törvényeinkben. Továbbá gyermekeink tisztább világba való felnevelése minden szinten. Ehhez a szeretet-térben való szülés szabadsága, a szeretet-térben való oktatás, kézségek, művészetek gyakorlása, a gyógyítás, el múlás és megboldogulás szabadsága természetes alap.

Összefogva tudatosan is képesek vagyunk együtt hatni a világunkra, környezetünkre.

Szeretnénk, hogy kialakuljon egy tiszta kapcsolatteremtés, szerves munka hivatali szerveink között, mely segíti az ember életét a nehézségekben is, legyen az egészségügy, oktatás, jogi, vagy éppen bármely ága ügyeinket intéző szerveinknek. Együtt, tudatosan kívánunk teremteni, élni eme szervekkel is, mivel a mi szerv-eink is, mert mindez természetes és jó.


A mai törvények nem élhetőek az Ember számára, legfeljebb csak a törvény képviselőinek, s szolgáinak, akik a jelek szerint is kisebbségben vannak.

Azok, akik az Emberek Családjához tartoznak az mag-a a többség, mely a jelek szerint még nem Képes hatást gyakorolni, szervesen, kellő odafigyeléssel, tudatosan környezetére.

Sokunk számára, tehát a többségnek, jót, örömben élhetőt, tisztán követhetőt a mai törvények nem adnak. "Nem " segítik az Ember Boldogulását semmilyen szinten. Eme tény mutatja saját igényünket is.

Elöljáróink nyomdokán maradó tisztátalan dolgok arra is rámutatnak, hogy mint emberek, emberként segítségre szorulnak. Emberként kép-telenek tiszta, igaz képet adni a világnak. Ez arra sarkalja a jóérzésű, tisztán látókat, hogy tegyenek érdemben is valamit.

Élő példa kell magyarán, példa-kép kell, mely jó szívvel követendő, mert ez így természetes és jó.

Mi vállalásunk szerint ezeket a folyamatokat segítjük képességeink szerint saját példaadásunkkal, példa-képünkkel, mely már életünkben tudatosan van jelen.

Ma már bőrünkön érezzük és tapasztaljuk, hogy szabadságunkat a láthatóban is szívesen korlátoznák, minden szinten, mely belső világunkra (ami a java az Embernél) is kiterjed.

Csak látszólag ütközünk erős korlátokba, tudatosságunk fényében ez nyilvánvaló.

A SZABADSÁG megadatott nékünk arra nézve is, hogy az életünk fonalát mi magunk vethessük, szőhessük tovább békében, szeretetben a Nagy Családként is. Minden meg tud valósulni, ami felé az Emberi képzelet egységbe olvadva törekszik


Ha hiszünk, ha merünk hinni a bennünk élő jóban és hisszük azt, hogy a másikban is ott van ez, még akkor is, ha ezt ott és akkor néked nem óhajtja megmutatni, akkor már beljebb léptünk önmagunkba. Így válunk képessé arra, hogy elfogadjuk a másik, csak látszólag másságát. Eme képesség nagy segítőnk vagyon a köz-ös úton. Ezt nékünk emberként és nagy Családként persze még tanulnunk kell, de erre az idő épp most jött el, hogy egészként, egészségesként, szabadon, tisztán, igazan, boldogan kibontakozhassunk életünk minden fordulásán, mert ez így természetes és jó.

Így válunk boldog együttteremtőkké, akik tudatosan építik, szépítik a szeretet terét, a mag-uk környezetét áldott szép hazánkban is.


Mi ilyen egy-ség képpel,ilyen képen kívánjuk segíteni a nagy családot !

Sok szeretettel és szolgálattal,

a Fehér Magyar Rend és a Mag családok képviseletében:

az Atyafiak 2009. Kerecsen hava

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése